UMUR BASIM Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gezisi

Basım Teknolojileri Bölümü 19 Kasım 2014 tarihinde düzenlediği UMUR BASIM Sanayi ve Ticaret A.Ş. gezisi Arş. Gör. Zafer ÖZOMAY eşliğinde gerçekleşti.  Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile yaptığımız ilk teknik gezide, Basım işletmesinde üretilebilen ürünler, üretim süreci, baskı öncesi ve baskı aşamalarında kullanılan teknikler ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Şirket yapısının sunumunun ardından, üretimdeki iş akışı video gösterimi öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Ofset baskı departmanında üretim uygulaması ile gezi tamamlandı. Sektörel gezide gerekli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Sayın Ayşe Umur başta olmak üzere insan kaynakları ekibine ve tüm şirket çalışanlarına teşekkür ederiz.

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 22.12.2021 21:12:06 tarihinde güncellenmiştir.