“Meslek Lisesi, Sektör Meselesi" Sosyal Sorumluluk Proje'si

Basım Teknolojileri Kulübü organizayonu ile Hubergroup Türkiye firmasının “Meslek Lisesi, Sektör Meselesi" Sosyal Sorumluluk Proje'si Seminer Programı Gerçekleştirildi.

06.03.2019 tarihinde Saat :10.30 – 16.00 saatleri arasında Basım Teknolojileri Kulübü organizayonu ile Hubergroup Türkiye firmasının “Meslek Lisesi, Sektör Meselesi" Sosyal Sorumluluk Proje'sinin birinci sene mezunlarına kariyer yolculuğunda yol göstermesinin hedeflendiği “Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü tanıtım gezisi ve Mezunlar Konuşması ile Matbaacılıkta Yaratıcılık seminer” programları başarı ile gerçekleştirildi.

Program çercevesinde;

Hubergroup Türkiye Yönetim Danışmanı Fatma APAYDIN’ ın proje ile ilgilli bilgilendirme konuşmasının ardından Basım Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet AKGÜL ve TBMYO Basım ve Yayın Teknolojileri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lutfi Özdemir bölüm tanıtım seminerleri yapıldı.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Mehmet OKTAV’ın “Matbaacılıkta İletişim”konulu semineri ve sektör de üst düzey görevlerde bulunan Basım Teknolojileri Bölüm mezunları Seyhan TANRIKULU, Fatma KERECİ ÇAĞLIYAN, Ümit FALAY, Ali SOYDAN ve Bahadır DURGUT’ un tecrübelerini aktardığı panel ardından seminer katılımcıları ile bölüm gezisi gerçekleştirilmiştir.

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 22.12.2021 21:10:54 tarihinde güncellenmiştir.