4. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu, Printistanbul2023 başarıyla gerçekleştirildi.

Printistanbul2023 sempozyumu 5-6 Ekim 2023 Perşembe ve cuma günü Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesinde bulunan konferans salonunda başarıyla gerçekleşmiştir. Sempozyuma 53 bildiri gönderimi gerçekleşmiş ve hakem kontrolleri ve revizyonlardan sonra 44 adet bildiri kabul edilmiştir. Bunlardan 6 tanesi poster diğerleri sözlü sunum olarak sunulmuştur. Sempozyuma Türkiye dışından ABD, Kanada, Fransa, İspanya, Polonya, Yunanistan, Litvanya, Sırbistan, Macaristan, Hırvatistan, Slovenya, Karadağ ve Pakistan’dan bildiriler gelmiştir. Sayısal olarak verilirse 44 adet bildirinin 27 tanesi yabancılara aittir. Türkiye içinden Marmara Üniversitesi haricinde İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa, İstanbul Beykent Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi’nden katılım gerçekleşmiştir. Sempozyum katılım gösteren yabancı sayısı ve çeşitliliği açısından gayet başarılı geçmiştir.

Sempozyum sektörel sponsorlar haricinde TÜBİTAK BİDEB 2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği Programı kapsamında ve ayrıca İstanbul Sanayi Odası 27. Grup Basım ve Yayın Sanayii Meslek Komitesi tarafından desteklenmiştir. TÜBİTAK, İstanbul Sanayi Odası ve tüm sponsorlarımıza teşekkürü borç biliriz. Katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi için www.printistanbul.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Printistanbul 2023.png (1.64 MB)

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 11.03.2024 22:33:20 tarihinde güncellenmiştir.