Mezunlar Buluşması

MEZUNLAR BULUŞMASI

Türkiye’de lisans düzeyinde matbaacılık eğitimi veren ilk kurum olan bölümümüz 1976 yılında İstanbul Yüksek Teknik Öğretmen Okulu bünyesinde açıldı. İlk mezunlarını 1980 yılında verdi. Daha sonra 1982 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nin kurulması ile bu fakülte içinde yer alan bölümümüz, 2013 yılında 33. Mezunlarını verdi. 2016 yılına kadar mezuniyeti uzayan öğrencilerimiz mezun olacak, böylece Teknik Eğitim Fakültesi resmen kapanmış olacaktır.

Bölümümüzün devamı niteliğinde 2014 Yılında Marmara Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu, Basım Teknolojileri Bölümü açıldı. 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılında ilk öğrencilerini almıştır.

Amacımız, Matbaacılık sektörü ve Eğitimine öncülük eden bölümümüzün, tüm mezunlarını bir araya getirerek dayanışma içinde olmalarını sağlamaktır.

Toplantımızın bu seneki sponsoru: Henüz Belirlenmemiştir.

Bölümümüz ile ilgili haberleri
web adresinden takip edebilirsiniz.

Toplantıya tüm mezunlarımız, son sınıf öğrencilerimiz, ilgi duyan sektör çalışan ve temsilcileri davetlidir.

Saygılarımızla.

Doç Dr. Ahmet Akgül

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 22.12.2021 21:15:38 tarihinde güncellenmiştir.