13. Mezunlar Buluşması

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Öğretmenliği Bölümü ve devamı olan Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Basım Teknolojileri Bölümü mezunları; 11 Haziran 2023 tarihinde, Marmara Üniversitesi Mehmet GENÇ Külliyesi Dragos Kampüsü’nde 13.kez gerçekleştirildi.

13. mezunlar buluşması.png (1.68 MB)

Buluşma etkinliği kapsamında; BASEV ve Basım Teknolojileri Bölümü ortak koordinasyonu ile oluşturulan “Kariyer Günü” etkinliğinde öğrenciler; sektörümüzün kıymetli firmaları; Aras Makina ve Servis Hizmetleri, Camiş Ambalaj, Cem Ofset Matbaacılık, İmak Ofset Basım Yayın, MatSet Matbaa Makina ve Malzemeleri, Mega Basım Yayın, Odak Kimya Endüstrisi Ürünleri, Patrol Ambalaj Matbaacılık, PrintPark Ofset ve Ambalaj, Promat Basım Yayın, Sade Ofset Matbaacılık Ambalaj, Sinangin Matbaacılık Ambalaj insan kaynakları yetkilileri ile buluştular.

13. buluşma 1.png (2.16 MB)

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 11.03.2024 22:26:07 tarihinde güncellenmiştir.