İngilizce Eğitim Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü İngilizce Eğitim Sertifika Töreni Gerçekleştirildi.

(BASEV) Basım Sanayi Eğitim Vakfı’ nın Basım Teknolojileri Bölümünün kurulduğu günden bu güne tüm öğrencilerine 4 (dört) yıl boyunca ücretsiz olarak sağladığı İngilizce Kursunu başarı ile tamamlayan öğrencilerimize Dr.Zafer Özomay, Zeynep Beril Görgün, ve Nazlı Ceren Babataş Özek tarafından sertifikaları takdim edildi.

Etkinlikte;

Basım Teknolojileri Bölüm öğrencisi Hasan Hüseyin Kesen, Çevre Mühendisi ve İnglizce öğretmeni Zeynep Beril Görgün, BASEV yönetim kurulu başkanı Saadettin KAŞIKIRIK, BASEV Burs Komitesi Sorumlusu Nazlı Ceren Babataş Özek, TBMYO Basım ve Yayın Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lutfi Özdemir, UBYO Basım Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Akgül, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oktav’ ın konuşmalarının ardından tören tamamlandı.

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 22.12.2021 21:10:25 tarihinde güncellenmiştir.

Basım Teknolojileri Bölümü