Hp İndigo Dijital Baskı Labrotuvarı Açıldı

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü Hp İndigo Dijital Baskı Labrotuvarı Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

20.03.2019 tarihinde Saat :12.00 – 13.30 saatleri arasında Basım Teknolojileri Bölümüne MATSET San ve Tic. AŞ. firması tarafından kazandırılan Hp İndigo Dijital Ofset Baskı labrotuvarı  açılışı gerçekleştirildi.

Üniversite Sanayi İşbirliği Çerçevesinde akademisyen ve öğrencilerin en yüksek teknolojiyi ile eğitime katkı sağlaması amacıyla kurulan labratuvarın açılışı; Sektörün önde gelen firma yetkilileri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sayın Muzaffer BABATAŞ ve Sayın Doğu PAPUÇCUOĞLU’ nun Hp İndigo Dijital Ofset Baskı Makinasının önemini ve işlevselliğinin öğrencilerin eğitimine büyük destek sağlayacağını belirterek konuşmalarını tamamladı. UBYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oktav ve Basım Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet AKGÜL bölüm adına teşekkürlerini ileten bir konuşma  yapmalarının ardından  MATSET San ve Tic. AŞ. üyelerine Teşekkür Belgeleri takdim edilerek açılış gerçekleştirildi.

Bu sayfa Basım Teknolojileri Bölümü tarafından en son 22.12.2021 21:10:34 tarihinde güncellenmiştir.